Felújítás

Spóroljon akár 40-60%-ot edzőtermi berendezéseinek árából úgy, hogy neves gyártóktól (Technogym, Life Fitness, Precor, AbCoaster, Impulse, stb.) származó felújított kondigépeket vásárol. Biztosítjuk, hogy a teljesen felújított gépek megjelenésükben és műszaki paramétereiben megközelítik az eredeti termékeket. Ezekre a gépekre cégünk garanciát is vállal.

 

Termékeink

 

Szeretné meglévő kondigépeit felújítani? Terméhez stílusban illő gépszíneket szeretne?

 

Az Ön igényei szerint kiválasztott színnel és kárpittal felújítjuk kardió- és erősítőgépeit, ütemezetten, hogy a fitnesz klub működése továbbra is zavatlan lehessen.

Az alábbi munkafolyamatoknak köszönhetően gépei új külsőt kapnak, így élettartamuk is jelentősen megnő.

felujitas1

Esztétikai munkálatok

Ez a munkálat magában foglalja a vázak színének választási lehetőségét, legyen szó akár teljesen egyedi színválasztásról. Kárpitozott gépeknél a szín- és anyagválasztás jogát az ügyfélnek fenntartjuk. Teljesen egyedi megjelenést biztosítunk a megrendelt gépekre, vagyis igény esetén a plexiket dekorfóliázzuk, a kárpitokba belehímezzük a  logót és újrakárpitozunk az ügyfél igényei szerint.

Elektronikai munkálatok

Elektromos vezérlők ellenőrzése, javítása, szükség esetén cseréje. Kijelzők, pulzusmérő rendszerek és az elvégzett munkálatok ellenőrzése.

Mechanikai munkálatok

A gépeket teljesen szétszedjük, a gépvázakról eltávolítjuk a régi festéket, majd a megrendelő által választott színre szinterezzük. Az összeszerelés során minden csapágyat- és kopó alkatrészt kicserélünk, majd működésüket ellenőrizzük.
 

 

Kapcsolatfelvétel