Rólunk

A Fitness-Giant edzőtermek teljes körű tervezésével, kivitelezésével és telepítésével foglalkozik. Nálunk megtalálja a prémium minőségű új, felújított és használt fitness, valamint edzőtermi gépeket, illetve a szolgáltatásaink közé tartozik, azok szervizelése, javítása és karbantartása. Naprakész tudással rendelkező, folyamatosan képzett szakemberekből álló csapatunk biztosítja Önnek a legmagasabb szintű szolgáltatást. Szakembereinkkel személyre szabott látványtervet és ajánlatot készítünk az Ön elképzelései szerint. Bízza ránk edzőtermének látványtervezését, berendezését és kivitelezését!

Munkáinkra garanciát vállalunk.

Miért válasszon minket?

  • Fair-fair business Hisszük, hogy az üzleti siker csak akkor valósul meg, ha mind a két fél elégedetten távozik az asztaltól.

  • Rugalmasak vagyunk Nem egy leszabályozott keretek között működő nagyvállalat vagyunk, hanem egy kisvállalkozás, de erőnk pont ebben rejlik.

  • Nem csak kalapácsunk van Nem ma kezdtük, mondhatni régi bútordarabok vagyunk a piacon, lassan kettő évtizede. Emiatt pontosan látjuk, hogy a mai kor technológiai vívmányait kiemelten fontos alkalmazni a munkánk során.

  • Nem csak egy webáruház Weblap motor, modulok, pop-up, scriptek… Mi nem csak a készleten lévő termékekkel tudjuk Önt kiszolgálni, hanem egyedi beszerzésekkel is színesebbé tudjuk tenni az Ön üzletét.

  • Könnyed kapcsolattartás Az ügyfél kérdésekre nem chat bot válaszol, hanem ízig-vérig energikus kollégák, akiknél előfordulhat, hogy nem áll módjában válaszolni a hívásra, de visszahívjuk Önt és a kérdésekre amint tudunk választ adunk.

  • Baráti és szakmai tanácsadás Szakember és szakember között a nagy különbség az empátia. Mivel tudjuk milyen az érme másik oldala, ezért baráti, független véleményt is tudunk alkotni az Ön döntéseinek elősegítéséhez.

  • Emberek vagyunk, szoktunk hibázni. Csak az hibázik, aki dolgozik. Előfordulhat, hogy hibát vétünk, de elismerjük és felvállaljuk. Törekszünk a lehető legjobb kivitelezésre, és tanulunk a hibáinkból.
Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értékes információkhoz juss cégünkkel kapcsolatban és hamarabb értesülj akcióinkról

Kapcsolat

Fitness-Giant Kft.

Cégjegyzékszám: 13-09-217896
Adószám: 25163094-2-13

Cím: 2142 Nagytarcsa, Felső ipari körút 2/B. B épület 6.
Hétköznap: 9:00 – 16:00

Telefon: +36 70 618 20 81
E-mail: info@fitness-giant.com