Szolgáltatásaink

 Az alábbi listában látható szolgáltatásaink vannak:

Szerviz

A Fitness-Giant csapata vállalja az Ön termének igény szerinti rendszeres karbantartását, vagy az esetlegesen váratlanul felmerülő hibák javítását!

Karbantartás

Karbantartási csomagjaink keretein belül akár havi rendszerességgel átnézzük, felmérjük és megjavítjuk edzőtermi berendezéseit.

Kárpitozás

Vállaljuk edzőtermek teljes gépparkjának kárpitozását a lehető legrövidebb időn belül, legyen szó a komplett gépparkról, vagy csak 1-1 gépről.

Gépbérlés

Nem szeretne egyszeri nagy összeget rászánni a vásárlásra? Nem akar az amortizációval és gépkopással számolni? Béreljen nálunk kardió- és erősítőgépeink kínálatából, hogy alacsony összegű tervezhető költségei legyenek!

Gumipadlózás

A Fitness-Giant csapata vállalja edzőtermének gumipadlózását. Önnek nincs más dolga, mint felvenni velünk a kapcsolatot és mi a felméréstől egészen a kivitelezésig elvégezzük azt!

Alkatrész értékesítés

Rendelje meg tőlünk hibás eszközeinek alkatrészeit, amennyiben van szakembere a javítási munkák szakszerű elvégzéséhez.

Felújítás

Spóroljon akár 40-60%-ot edzőtermi berendezéseinek árából úgy, hogy híres gyártóktól származó felújított edzőtermi berendezéseket vásárol. Biztosítjuk, hogy a teljesen felújított gépek megjelenésükben és műszaki paramétereiben megközelítik az eredeti termékeket. Ezekre a gépekre cégünk garanciát is vállal.

3D látványtervezés

Szakembereinkkel személyre szabott látványtervet és ajánlatot készítünk az Ön elképzelései szerint.

Helyszíni állapotfelmérés

A Fitness-Giant-nél lehetősége van egy mindenféle kötelezettségektől mentes személyes találkozó keretein belül helyszíni állapotfelmérést elvégeztetni szakértő kollégánkkal.